Erzsébet Park Hotel***

A múlt varázsa, a jelen kényelme és a természet gyönyörködtető látványa várja az Erzsébet Park Hotel*** vendégeit a Mátrában, Parádfürdőn, Budapesttől mindössze 110 km-re.

1893-ban Ybl Miklós tervei alapján épült a megkapó hangulatú Károlyi rezidencia, mely 2002-ben a múlt jegyeit megőrizve szállodaként nyílt meg, majd 2008 tavaszán a megnövekedett vendégigények kielégítésére egy új, modern épülettel, a Zsuzsanna-szárnnyal bővült.

A szálloda 2 épületszárnyában 99 szoba található, köztük tágas családi szobák is vannak a nagyobb családok kényelmes elhelyezése érdekében.

A gasztronómiai élvezetekről a 150 fős, I. osztályú étterem, a Zsuzsanna kávézó és az Erzsébet bár gondoskodnak.

Beltéri úszómedence, élménymedence, ülőmedence, kondicionálóterem, fényterápiás gőzkabin, finn szaunák, infra szauna, pezsgőfürdő, aroma-, fény és sókabin, nyaranta kültéri medence biztosítják a nyugodt wellness pihenést.

Az aktív kikapcsolódást négypályás bowling, billiárd, asztali tenisz, tollaslabda, nordic walking, kerékpár kölcsönzés, a gyermekeknek játszósarok és játszótér, a természet szerelmeseinek kirándulás, túrázás teszik lehetővé.

Céges konferenciák, csapatépítő tréningek, családi rendezvények sikerét természetes megvilágítású, korszerű technikával felszerelt termek és szolgálatkész személyzet garantálják.

További információk »


Szobafoglalás a legjobb áron »