Recept segédlet

Tájékoztatás Szakorvosoknak

Néhány fontos információ a mofetta kezelés felírásához az 5/2004. (XI.19. EÜM rendelet szerint.

OEP kód: 094-800 legyen feltűntetve a recepten, 2 db fizioterápiás kezelőlap és igény esetén útiköltséges papír is biztosítható.


Amennyiben a Vendég szakorvos által felírt recepttel rendelkezik, a Parádfürdői Állami Kórház diszpécserénél történt regisztráció után a kezelést az Erzsébet Park Hotel*** szállodában veheti igénybe. Regisztrációkor a Vendég 1.180 Ft önrészt fizet kezelésenként.

Amennyiben a beteg szakorvosi javaslattal, recepttel nem rendelkezik - azonban a betegségét tekintve jogosult mofetta kezelésre-, ellenjavallat viszont nem áll fenn, úgy a hétfői napokon az Erzsébet Park Hotel*** szállodában működő angiológiai szakrendelésen jelentkezhet. Szakorvosi vizsgálatot követően lehetőség van mofetta kezelési javaslatra, mely OEP finanszírozott kezelés igénybevételére jogosít.

Ezen javaslattal tudja igénybe venni a kezelést a korábban említett diszpécseri regisztrációt és önrész befizetést követően.

Amennyiben egy napon két kezelést kíván igénybe venni a Vendég, és ellenjavallat nem áll fenn, a második kezelés teljes árú kezelés, hasonlóan a beutaló nélküli kezeléshez, azaz 2.200 Ft alkalmanként.

Amennyiben mofetta kezelést kíván igénybe venni, korábbi egészségügyi dokumentációit minden esetben hozza magával.