Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • OA és HP
  2019. 09. 08. 00:00
  Erzsébet Park Hotel, Parád Először jártunk a Mátrában és persze a szép Erzsébet Park Hotelban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Én betegen érkeztem, erős csípő és derékfájással, de csodás, kedves, tüneményes személyre találtam, ugyanis Marika, a kezelések jó tündére. Bevezetett Suskó Mihály szakorvoshoz, akitől megkaptam a számunkra legjobb kezelési lehetőségeket, amit Marika a legnagyobb odaadással, és kedvességgel el is végzett. Ezer köszönet, drága Marika. Majd itt szeretném megemlíteni Evelin gyógytornászt, aki nagy szaktudással kezelésbe is vett, tőle rengeteget tanultam. Evelin kedves még sok-sok egészségben és nyugalomban eltöltött éveket kívánok. Feltöltődve és sok pozitív energiával térek haza. Mindent ksözönök.
 • DI
  2017. 06. 12. 00:00 (Budapest)
  Örülök, hogy itt lehettem. A mofetta 8-9.kezelés után fokozatos javulást tapasztaltam. Megszűntek a lábam keringési zavarai. (Nem fázik.) A kezelések alatt családias hangulat alakult ki kellemes beszélgetésekkel. A szálloda és szolgáltatásairól kimerítő tájékoztatást kaptunk, valamint a mofetta gyógyító hatásáról felkészült szakembertől (Marika). Ezen túl a helytörténeti nevezetességekről, a település jelenéről, múltjáról is igazi tájékoztatásban volt részünk patrióta szemével és szeretetével. Udvariassága, kedvessége nagyon kellemessé tette az itt töltött időt. Jó közérzettel, kielégítő állapotban távozom, a lehetőségeinket belül boldogan visszatérek.
 • KA
  2015. 09. 19. 00:00
  A férjemnek nagyfokú érszűkülete van. Négy évvel ezelőtt stroke-ot kapott, majd ennek következtében Parkinson kóros lett. Mozgása nagyon beszűkült, tolókocsiba kényszerült. 15 mofetta kezelést kapott és most már ott tartunk, hogy a tolókocsiból kiszállva, azt maga előtt tudja tolni olyan három – négy villanyoszlop közötti távolságon, igaz, csak sima talajon. Mindezért köszönetet mondunk a Mofetta főorvosának és szakasszisztensének kimagasló kedvességgel és segítőkészséggel hozzájárultak ezen eredményhez. Nagy tisztelettel és köszönettel,
 • VI
  2014. 05. 29. 00:00
  Nagyon megelégedetten megyünk el erről a pihenőhelyről, nagyon jók voltak a kezelések. Már két alkalommal vettük igénybe. Főképpen a mofetta kezelés és a dolgozók is nagyon kedvesek voltak, igen szép napokat biztosított számunkra ez a Parádfürdő. Köszönet mindenért, szeretettel,
 • KB
  2011. 10. 09. 00:00
  Nagyon szép és kellemes napokat töltöttünk az Erzsébet Park Hotelben, ahol terápiás célból mofetta kezeléseket vettünk igénybe. A kezelések során Marika mindig kedvesen, szolgálatkészen a segítségünkre volt. A kezelések eredményeképpen könnyebben mozgunk, kevésbé vagyunk fázékonyak, és reméljük, hogy a további hatásait a tél folyamán észlelni fogjuk.